Termeni si conditii. Politica de confidentialitate

INFORMARE PRIVIND POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIES

EVOX Solutions SRL a protejat inca de la infiintare si protejeaza din principiu datele personale din bazele de date pe care le detine si la care are acces pentru a indeplini serviciile ce ii sunt cerute. Securitatea datelor clientilor nostri este misiunea noastra de baza, alaturi de dezvoltarea de produse software sigure, fiabile si scalabile.

Siteul evox.ro colecteaza doar adrese de IP si alte informatii tehnice in scopuri de securitate si control acces, fara a colecta alte date personale si nu foloseste cookies.

Utilizand oricare dintre serviciile oferite de EVOX Solutions S.R.L., sunteti de acord sa cititi si sa intelegeti politica noastra privind confidentialitatea datelor, dupa cum urmeaza (vedeti mai jos). Pentru a va asigura ca totul este usor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu si o scurta explicatie simpla.

CE CONSTITUIE DATE CU CARACTER PERSONAL

Date personale

Date cu caracter personal se considera a fi acele date care sunt legate de o persoana si care fac posibila identificarea acelei persoane prin legatura dintre persoana respectiva si aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume si prenume, CNP, date de localizare, IP, adresa de e-mail, etc. Totusi, uneori si un pseudonim sau altceva aparent anonimizat (o codificare intr-o baza de date) poate fi considerat data cu caracter personal, daca exista posibilitatea de a se face cu usurinta (de exemplu, prin corelarea datelor dintr-o baza de date) legatura intre informatia respectiva si o persoana, permitand astfel identificarea persoanei.

Date personale sensibile

Exista si o categorie speciala de date cu caracter personal, datele personale "sensibile": date genetice, biometrice (atunci cand pot duce la identificarea exacta a persoane - de exemplu, un semn particular deosebit).

Nu constituie date cu caracter personal

Sunt si cazuri in care individul nu poate fi identificat prin asocierea lui cu diverse date. Astfel, nu constituie date cu caracter personal datele de identificare si operare ale persoanelor juridice(denumirea unei firme, CUI, adresa de e-mail generala, de tipul office@... , contact@..., sales@... , numarul de telefon fix sau mobilul firmei, denumirea functiei in cadrul companiei, neinsotita de numele persoanei care o detine etc. De asemenea, nu constituie date cu caracter personal datele anonimizate corect (care nu permit combinarea sau reducerea seturilor de date pana la posibilitatea identificarii unui individ cu anumite caracteristici).

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) si ale legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personalsi libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si toate actele normative care reglementeaza aceste operatiuni, Evox Solutions SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale la care i se ofera acces sau datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul accesului la datele personale este desfasurarea in conditii optime a serviciilor pe care le oferim.

In cazul in care doriti sa lucrati la noi, desigur colectam si prelucram CV-urile dumneavoastra pentru a putea evalua competentele pe care le aveti si daca va potriviti culturii noastre organizationale.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate in cazul diverselor interactiuni intre dumneavoastra si firma noastra sau reprezentantii nostri, aceste date fiind necesare pentru desfasurarea corecta si in conditii optime a activitatilor pentru care apelati la noi. Refuzul dumneavoastra determina, dupa caz, imposibilitatea de a va raspunde la solicitari sau imposibilitatea de a presta serviciile solicitate. Spre exemplu, nu va putem trimite mesaje e-mail fara sa avem adresa dumneavoastra de e-mail, nu putem sa va contactam telefonic pentru a va oferi detaliile solicitate, daca nu ne furnizati numarul de telefon, etc.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre EVOX Solutions SRL, iar o parte dintre acestea, in functie de natura interactiunii sau serviciului solicitat de dumneavoastra, sunt comunicate numai catre tertele parti catre care este absolut esential sa fie comunicate (catre firma de contabilitate in cazul contractelor si facturilor etc). Pentru a afla in orice moment care sunt tertele parti care au acces la datele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati si veti primi prin e-mail lista acestora.